Over ons

Bij RegeltHetWel helpen wij graag werkgevers om luxe, gepersonaliseerde cadeaus en attenties voor hun werknemers te verzorgen. Zo geregeld, zonder omkijken. Ons ultieme doel is om ervoor te zorgen dat werknemers zich gewaardeerd voelen door hun werkgever, iets wat enorm belangrijk is in de huidige krappe arbeidsmarkt. Waardering zit hem vaak in de kleine dingen. Het vieren van een werkjubileum, een huwelijk of de geboorte van een kind horen daar allemaal bij. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u dat als werkgever niet allemaal bij kunt houden, and that’s where we come in.

U geeft aan welke gelegenheden u belangrijk vindt, wat uw budget is, en wij regelen ‘t wel. Wij zullen zorgen voor een gepersonaliseerd cadeau waar uw werknemer écht blij mee is. Hoe doen wij dat? Door met behulp van een zorgvuldig samengestelde vragenlijst erachter te komen wat écht bij uw werknemer past.

Hoe werken wij? Hieronder ons eenvoudige stappenplan:

  1. Maak gratis een account aan
  2. Voeg uw werknemers toe aan uw portaal
  3. Geef aan welke gelegenheden u belangrijk vindt, inclusief uw budget

That’s it! Wij gaan dan voor u en uw werknemers aan de slag. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit luxe niche producten, denk aan mooie speciaal bieren, lekkere pralines uit Belgie en duurzame wellness producten.

Wij begrijpen dat de privacy van uw werknemers erg belangrijk is en zit daarom hoog in ons vaandel. Wij gebruiken hun data alleen om ervoor te zorgen dat wij altijd een gepersonaliseerd en orgioneel cadeau kunnen leveren.

Benieuwd naar ons hele assortiment? Maak hieronder snel uw account aan.

Aanmelden